Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/abrabeauty.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8
Lash Lift

Lash Lift er et semipermanent buk af din egne vipper som holder 6-8 uger. Det er til dig der ikke ønsker extensions eller som ønsker et helt naturligt look. Lash Lift er en god erstatning til vippebukkeren da dine vipper får en fin bue i stedet for det ‘knækkede’ buk. Dine vipper vil blive bukket i en grad som passer dig og farvet sorte. Vipperne vil syne længere og fyldigere og det bliver nemmere at påføre mascara. 

Lash Lift skader ikke dine egne vipper. Vi bruger skånsomme metoder og de bedste produkter som findes på markedet. Vi aflsutter behandlingen med en hårkur som fugter dine vipper og giver næring. På den måde undgår man udtørring og du kan tilmed give dine vipper fugt hjemme i form af olie eller creme.  

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.