Klassisk Bryn styling

I ABRA har vi specialiseret os i bryn. Vi laver både permanent makeup og klassisk bryn styling . Bryn definerer i høj grad ansigtets udtryk og vi tilpasser selvfølgelig vores behandlinger helt individuelt, så den passer til dig. Vi bruger voks og pincet og blander farve efter ønske.

En klassisk Bryn Combo inkluderer:
        •       Konsultation
        •       Opmåling af bryn og ansigtet
        •       Farve
        •       Retning
        •       Vejledning i hvordan du får mest ud af dine bryn

Husk at gode bryn er en proces og at det kan kræve længere tid og flere behandlinger at opnå det ønskede resultat, især hvis der ønskes fyldigere bryn efter overplukning. 

Microblading - semi-permanent makeup

Microblading er en form for semi-permanent makeup – også kaldet hairstrokes. Semi-permanent betyder at det forsvinder med tiden. Med denne type behandling kan man forbedre form, fylde og bredde på en æstetisk og naturlig måde. Det er muligt at skabe et komplet og naturligt bryn, selv hos dig med mangelfuld eller sparsom hårvækst.

Vores bryn ekspert Sirid er uddannet i Hong Kong og arbejder ud fra et princip om forsigtighed og naturlige bryn. Den første behandling tager cirka to timer. En stor del af tiden går med at måle, tegne og i det hele taget formgive brynene. Der vil blive kigget på ansigtsform, opmåling, og så kigger man individuelt på de nuværende bryn, så resultatet bliver så naturligt som muligt. Du vil være med i hele processen og vi vælger farven udfra dine ønsker og udfra behandlerens viden om pigmenter. Inden selve behandlingen, kan du godt føle, at det ser lidt voldsomt ud, da brynenes kommende form er tegnet op med en 'outline'. Denne outline fungerer som en ramme og er altså ikke et billede at det endelig resultat. Du skal regne med cirka 14 dages helings periode hvor der skal passes ekstra godt på området omkring dine bryn - vejledning følger.  

Du er mere end velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller booke en konsultation helt gratis.